Hier vind u een overzicht van recente projecten die we voor onze klanten hebben mogen doen.

Eetkamerstoelen

Wij hebben deze 8 eetkamerstoelen opnieuw mogen stofferen met deze mooie stof. Ook hebben wij alle 8 de eetkamerstoelen weer stevig gezet doormiddel van het lijmen van het houtwerk. Deze stoelen gaan ook weer jaren mee!

Thonet kinderstoel

j-wolters-nl-20221105-2j-wolters-nl-20221105-1

Wij hebben deze mooie Thonet kinderstoel volledig gerestaureerd. Om te beginnen hebben wij het houtwerk een nieuwe laklaag gegeven. Ook hebben wij het stoeltje voorzien van een nieuw rietmattenwerk. Met de hand hebben wij de nieuwe matten gevlochten en monteert.

Leer Kleurbehandeling

josephwoltersjosephwolters

Uw meubelen kunnen door het aanbrengen van een beschermende en kleurechte verflaag weer terug gebracht worden in de oorspronkelijke kleur of in een geheel andere kleur. Deze zien er na de behandeling weer als nieuw uit en kunnen probleemloos weer jaren mee.

Stof Meubelstoffering

j-wolters-nl-20221029-7j-wolters-nl-20221029-8

Deze designbank mogen her-stofferen en 2 kussentjes op maat gemaakt voor de klant. De klant heeft gekozen voor deze blauwe kleur
Het is een ambachtelijk vak waarbij elk meubel met heel veel zorg en aandacht wordt behandeld.

Stof Meubelstoffering

j-wolters-nl-20221101-2bj-wolters-nl-20221101-1b

Deze fauteuil volledig gestoffeerd met een hele mooie Gobelin stof. Ook hebben wij de zitting opgevuld met een nieuwe vulling. Deze fauteuil gaat weer jaren mee.

Leer Restauratie

j-wolters-nl-20221029-1ajosephwolters

Vaal, versleten, doorgezakte zittingen of verschoten door zonlicht? Wij herstellen de kleur, repareren, vullen kussens en maken uw leren meubelen weer dusdanig dat u deze weer jaren met veel plezier kunt gebruiken. Het leer behoudt zijn vertrouwde kwaliteit, uitstraling en souplesse.
Het is een ambachtelijk vak waarbij elk meubel met heel veel zorg en aandacht wordt behandeld.

Meubel Restauratie

j-wolters-nl-20221029-3j-wolters-nl-20221029-4

Van niets naar iets. 

Deze fauteuil hebben wij vanaf de basis mogen restaureren. Het volledige binnenwerk hebben wij gerestaureerd en verstevigd. Daarbij hebben wij de fauteuil voorzien van een nieuwe vullingen voor een optimaal zitcomfort. Tot slot hebben wij de fauteuil gestoffeerd met een stof naar de klant zijn keuze.

Skybox voetbalclub AZ

Vanwege onze jaren lange ervaring hebben we de opdracht gekregen voor het volledig her-stofferen van de bank. In overleg is gekozen om de banken te voorzien van nieuw skai leer. De zittingen zijn voorzien van een nieuwe pantera vulling. Dit voor een maximaal zitcomfort voor iedereen, van licht naar wat meer op gewicht.

Restauratie autobekleding Ford Taunis 1962

j-wolters-nl-20221030-11j-wolters-nl-20221030-9

Wij hebben deze autostoelen van een Ford Taunis uit 1962 voorzien van meerdere stoffen. Aan de buitenkant zwart en wit skai leer. Aan de binnenkant onze mooie grijze stof. Hierbij hebben wij de zittingen opgevuld met een nieuwe vulling. De klant heeft hierdoor weer jaren plezier van zijn nieuwe autostoelen.