safe

ALKMAAR / OVERVEEN / LEIDEN - Joseph Wolters is al 25 jaar specialist in herstoffering van alle soorten meubels. Zo worden klassieke meubelen zoveel mogelijk naar originaliteit opnieuw gestoffeerd. Wij gebruiken hiervoor traditionele technieken en materialen zoals springveren, jutten, singles, paardenhaar en crin. Moderne meubels zijn ook zeer geschikt om te herstofferen. Door het opnieuw te laten stofferen kunt u uw meubel laten voorzien van een nieuwe stof en kleur zodat u er weer jaren mee vooruit kunt.

WAAROM NIEUWE MEUBELS KOPEN?

We hebben alle oplossingen in huis om uw meubel een tweede leven te geven met een enorme collectie meubelstoffen en een team van allround meubelstoffeerders staan we voor u klaar om uw bankstel, stoel of eethoek vakkundig te stofferen.

U kunt bij ons ook terecht voor het repareren van meubels, denkt u dan aan het vastzetten van de poten of (rug) leuning en het laten restaureren van uw antieke meubels.

KWALITEIT

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, zo zijn er verschillende soorten vullingen met ieder zijn eigen eigenschappen. Zo is er polyether koudschuim en HR-schuim in verschillende kwaliteiten.

Ook voor het professioneel reinigen van meubels en tapijt bent u bij Joseph Wolters aan het juiste adres. Een intensieve dieptereiniging verlengt de levensduur aanmerkelijk.

De milieuvriendelijke meubelreiniging methode is uiterst geschikt voor het verwijderen van kringen, vlekken en vuil.

LEERSTOFFERING, VOOR EEN TWEEDE LEVEN VAN UW BANK/STOEL!

We zijn ook uw specialist op het gebied van leerrenovatie en hebben voor, een juiste leerstoffering, alle kennis en ervaring in huis. Vervangen van meubels is niet altijd nodig, een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld het herbekleden van uw leren meubelstuk. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om uw geliefde meubelstuk weer jaren opnieuw te kunnen gebruiken.

Meubelstoffeerderij J. Wolters

Jan van Goyenstraat 1026, Alkmaar en Bloemendaalseweg 247 A, Overveen.

Meer weten? Bel 072 2029292 of 023 5459632